Nowy

MAKARON BARTOLINI 2 JAJ.KRAJANKA GRUBA 500G

Nowy

44 Przedmioty

4,73 zł Brutto

Szybkie płatności
Szybkie płatności

Więcej informacji

Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. Receptura Krajanka Bartolini to wysokogatunkowy makaron jajeczny tworzony starymi, rzemieślniczymi metodami, z poszanowaniem receptur stosowanych od lat na ziemiach polskich. Jego lekko chropowata powierzchnia charakteryzująca również makarony robione w domowym zaciszu, to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie sosy i zupy, lepiej trzyma się łyżki i widelca, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objętość po ugotowaniu zachowując przy tym swój niepowtarzalny charakter. Makaron ten nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy. Jego naturalny, słoneczny kolor to zasługa prostej, domowej receptury: tylko mąka, woda i świeże jaja z lokalnej fermy wybijane przez nas każdego dnia. Po prostu: do 1000 g mąki wybijamy 100 g świeżych jaj, dodajemy wodę, mieszamy, wałkujemy, kroimy, suszymy i to wystarczy żeby zrobić dobry makaron. Makaron dwujajeczny

17 other products in the same category: